Yıllardır bu işin içinde biri olarak şunu söylemek istiyorum her gün bana 10 kişi sadece bunun için yazıyor soru herzaman aynı. '' Ben smm panel kurmak istiyorum işleyiş nasıl ? Günde 1-2 saat ilgilensem çok kazanırmıyım ilgi gerektiriyormu ? '' Aynen bu şekilde ve buna benzer sorular ile karşılaşıyoruz. Sektörün içinde olmayan bir kişi dışarıdan bu paranın çok kolay kazanıldığını sanıyor ve herkes bu işi yapmak istiyor. Örnek vereyim adam gidip sıfırdan panel kurduruyor daha sonra konu tasarımı,logo,api anlaşması, sponsor reklam, instagram üzerinde reklam filan veriyor ama şunu bilmiyor bu işi yapacak olan kişi asıl işi bu olacak yani sabah kalkacaksın bilgisayar başına geçeceksin canlı desteğini açacaksın müşterilere usanmadan ve bıkmadan destek vereceksin eğer whatsapp destek hattı kurduysan gece saat 3-4-5'te arıyıp seni uyandırdıklarında sinirlenmiyeceksin ve sakin ve sevecen bir tavırla desteğini sunacaksın. Bu Paneli açıp 1 ay sonra satanlar ( lafım özel sebeblerden dolayı satanlar için değil ) bunu sonradan anlayıp bunu yapamiyacaklarını anlıyorlar ve satışı yapıyorlar. SEKTÖR Zorlu bir sektör ve rekabet oranı çok yüksek bir sektör. Eğer bu sektörde iş yapmak istiyen arkadaşlar var ise gerçekten reklam çalışmalarını dikkatle yapmalı en önemlisi ise asla usanmadan ve sinirlenmeden sakin ve sevecen bir tavır ile size hesap soran,bağıran,küfür eden müşterileriniz elbet olacak ve bunlara karşı sakinliğinizi korumanız gerekmekte. Fazla uzatmanın gereği yok kısacası demek istiyorumki Panellerini satan kişiler bu işi yapamiyacağını anlıyan zahmetli bir sektör oldugunu , müşterilere karşı sabrı ve güler yüzü olmayan ve ilgilenmek istemen kişilerden oluşuyor ( Hepsi değil ama çoğu bu şekilde. )
Anladım hocam kısacası canlı desteği aktif tutmalıyız gerisi rayına oturacak diyorsunuz.
Müşteri desteği konusunda zorluk yaşanmasından dolayı ve ödeme alanların resmi bir kuruluşu/firması olmamasından dolayı zorluk yaşanıyor.
Bende konuları inceliyorum anladığım kadarıyla bu.
ve paytr paywant başvurularda önemli değişiklikler yaptılar dolandırıcıların artmasından ve her geçen gün artan smm panellerden dolayı başvurular red yiyebiliyor.
Paytr yan mağaza açamaya nasıl bakıyor paytr acaba