Kurumsal yada maddi çıkar gözetilen bir sitenin tasarımını benim hoşuma gitti diyerek sıyrılmanız çok mantıksız. Çünkü siz bu siteyi arkaplanda nasıl yönettiğinizi bilmiyorum ama bu şablon ile yüzyüze kalacak olan bir müşteridir ve müşterinin beğenisi, sizin beğeninizden daha önemli olmalıdır (bence olmak zorundadır)

Yok müşteri değilde, tasarımcının yada benim beğenim önemli diyorsanız ciddiyim hafta sonu uğraşıp size tam 30-40 tane alt sayfalar dahil Fireworks PNG formatında şablon hazırlayacağım ama sözünüzde durduğunuz gibi her şablon için 200ytl bedel ödeyeceksiniz ve burada da dekontları sergileyeceğiz. Kabul mü?

Ayrıca buradaki kimse sizin sitenizide farklı bir site ile kıyaslamadı zaten. Eğer bu şartlar altında 600ytl değer verilmiş ise, bu işten çekilmeme fikrini güderek çok fazla bedel olduğunu dile getirdik ve @orumcek nickli arkadaşımızın bu konudaki düşünceleride çok doğru ve olması gereken gibi.

Alıntı
eline klawye alan webmaster oluyo yorum yapiyo adamlar ***** scriptlari satiyolar 200 ytl
Bildiğim bir olay vardır fizikte. Etki tepki. Bir nesne etki ettiğinde tepki verilir. Burada mesaj yazanlar arasında kendimde olduğumdan bu tepkinin bana da yapıldığını varsayıyor ama üzerime alınmıyorum. Çünkü ne sen nede bir başkası hakkım olmayan bir script'i veya kodu dahi kullandığımı savunamaz. Ayrıca webmaster değilim, web programlama ve geliştiriciyim. Yapmadım yapmamda. Verdiğim fiyatlar belkide uçuktur ama tüm altyapı ve tasarımı bizzat kendime aittir, bunun farkında olmayan bir çok tüketicide ucuza kaçıp lisanssız ürün kullanmakta ve birgün bir yerden mutlaka yara almakta.

Şimdi kendi sektörümden sizin sektörünüze bir gönderme yapayım öyleyse. Bende nice servis sağlayıcısı biliyorum ki kendini kurumsal gösterip daha üstün şirketlerden reseller alıp, kendi server çıkışım diye pazarlıyor. Ve bu kişilerde sizin dediğiniz gibi eline yeni klavye almış olan sözde servis sağlayıcıları. Değil mi?