Bu İnsanlara biraz ALLAHım Allah korkusu versin..İnsanların emeklerini çalanlar o kazandıkları parayı acaba rahatcana harcayabiliyorlar mı? insan emek veriyor konu hazırlıyor siz olduğu gibi çalıyorsunuz cok yazık gerçekten yapmayın güzel kardeşim.Biraz Allah korkunuz olsun Emeğe saygı duyun.Özellikle bunları news kayıtlı spam yapan haber siteleri yapıyor çoğunlukla benim gördüğüm kadarıyla yapmayın kardeşim yapmayın..Google bunlara bir çözüm bulamadı her şeye çözüm buluyor buna bulamıyor..

Çok geçmiş olsun kardeşim umarım çözüm bulunur.

Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç tavisyem olacak:

1) Yazı içine link verirken linkli rengi siyah yap, belki manuel çekip elle linkleri siliyordur. Gözünden kaçarsa senin için süper olur. Makale ortalarında minik bir kelimeye link verebilirsin.

2) Wordpress'te pushpress eklentisi var. Bu yazının hemen güncellenmesine ve yazının senin olduğunun algılanmasına yarıyor. Bir yazı yazıp gönderince direk bunu Wordpress'e iletiyor.

3) Bazı eklentiler var. Mesela yazını Feed üzerinden çekiyorsa Feed sonuna bağlantı adresi ekliyor. Çeken kişinin sitesinde adresin gözüküyor. Mesela bu özellik seo yoast eklentisinde var. Mesela yazılarına şu şekilde link ekler:

%%POSTLINK%% isimli yazı, %%BLOGLINK%% sitesinden alınmıştır.

Bu yazıyı biri botla çekse bile yazının sonuna linkini eklettirir.
Seo yoas eklentisinde> Search appearance> RSS sekmesi. Ayar burada...

4) Yazını yazınca imleme sitelerinden olabildiğince hızlı göndermeye çalış. imleme siteleri diye araştır bulursun.

Dediğim gibi botla çekiyorsa büyük ihtimal RSS üstünden çekiyordur. rss link ekleme özelliği baya işine yarayabilir. Manuel çekiyorsa bazı kelimelere link ver tuzak kur.

Aklıma gelenler bunlar.
Hocam bu 2. ve 3. yü tam anlamadım biraz geniş anlatır mısın ve hangi eklentiler bu 3. sıradakini yapıyor lazım olur ilerde? ve bu 2. sıra dediğin googleya bildirmiyor herhalde sadece paylaşım yaptıkların sosyal medyalaramı bildiriyor güncelleme olduğunda? herhangi bir açıklama göremedim Türkçe o eklenti ile ilgili..