Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır instant aktif yayında olan bir sayfam var aylık aşağı yukarı 1215 dolar civarı para kazanıyor ama bugüne kadar hiç ödeme alamadım.
Nisan ayında ödeme gönderildi, iş bankası eft merkezi isim yerinde soyisim- soyisim yerinde isim var diye iade yapmış. Facebook 4-5 gün sonra iadeyi gördü ve bugüne kadar tüm aylarda ödeme bakiyeme yansıdı hold şeklinde gözüküyor. O günden sonra banka bilgilerimi düzeltmeme rağmen hiç ödeme yapılmadı. İçerde 300 doları geçen bakiye birikti. Her ay bu ay ödeme gelir diye bekliyorum ödeme gelmiyor. Reklamlar çıkıyor. Aylık kazanç panele yansıyor ama ödeme gönderilmiyor. Gönderilse de yine bankaya geçmese diyeceğim ki iş bankası ile alakalı bir sorun var ama facebook hesap bilgilerimi o hatadan sonra düzeltmiş olmama rağmen ödeme geçmiyor.
Başka hesap bilgisi gireyim diyorum ama tam ay sonu aklıma geliyor ödeme gelir belki değiştirmeyim şimdi 10 gün kuralından bu ay ödems gelecekse de gelmez diyorum, kalıyor.
Bu sorun nasıl aşılabilir, sıkıntı ne kaynaklıdır, bu tip birşey daha önce başına gelen var mıdır?