kralmchalen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende onu anlamıyorum. Madem o kadar iyi niye satıyorsun? Ticaretlerine bakıyorlar. 1 ay işlet 5-6k kâr. 10bin'e sat oda tam kâr. 1,5-2 ayda 15bin temiz para.

Instagram'da apileri vs patlatıp takipçi, beğeni vs bitseydi hepimiz rahatlasaydık.
Aynen katılıyorum kafamı çok karıştırıyor

fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sektör bence çok kazandırıyor. fakat şöyle bir durum bence satanlar sadece onu kasmıştır. şimdi sen aylık 6 bin tl kazandığın bir siteyi ne diye satasın ki 1 aylık bir site ve sen ayda 6 bin tl kazanıyorsun o zaman satma nedenin ne?
mesela eski bir site olsa adam sıkılmış olsa neyse derim adam belki bu işlerden sıkılmış dersin veya paraya ihtiyacı var.
bide bu smm paneller apıleri hep patlıyor neredeyse o yüzdende bence elden çıkarmak istiyolar
Düşünceniz için teşekkür ediyorum patlasa bile güncellemesi çok uzun sürüyor mu acaba

Meftun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buna benzer bir konu açacaktım ama vazgeçmiştim. Herkese sitesini satabilir normal ama 1 aylık site 2-3k TL kar yaptı diye hemen 10K TL fiyat biçip satıyorlar. Bir dur site daha 1 aylık SMM işi güzel iş ama ne olacağı belli olmaz. 2. ayında bir güncelleme ile paneller çöp olabilir. Bu işe girecek arkadaşlar yüksek fiyatlı siteler devir almasınlar.
Katılıyorum iki haftadır araştırıyorum kesinlikle çok yüksek ücretler ödenmemeli

baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir sıkıntısı yada riski var demekki yoksa 1 2 ayda bu kazançlara ulaşmak ve bu kazanç kapısını satmak pek mantıklı değil
Sanırım apinin patlaması olabilir hocam

HuseyinFiliz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunların hiç biri ile alakası yok, sektörün içinde olmadan içini bilemezsiniz. Siz ne kadar reklam verirseniz, ne kadar müşteri ile diyaloga girerseniz kazanç o kadar yükseliyor fakat bir gün kendime vakit ayırayım site dursun bi şey olmaz diyemiyorsunuz. Siz bir gün siteye bakmazsanız geri döndüğünüzde kimseyi bulamazsınız.

Ayrıca elbette riskleri var, her an instagram bunları engelleyebilir çünkü facebook engelledi.
Anladım hocam sanırım siz sektörün içerisindesiniz ?