Her şey kötü bir diksiyon, kötü bir ses ve saçma konularla başlar. Ama zaman geçtikçe ve video saysıı arttıkça hepsi düzelir. Ruhi Çenet dahil bir çok Youtuber amatör olarak başladı bu işe. Bence sen bu kafa yapısını değiştirmelisin. (Dost acı söyler dediğin gibi, ama yabancı da acı söyleyebilir)
Yav arkadaş sen de tutturmuşsun şu doğru bu doğru değil diye. Allah aşkına Youtube 'da milyonluk kanallar bile saçma konulara yanlış işlere değiniyor. Onları bayıla bayıla izliyorsunuz da henüz büyümemiş video paylaşan kanalla mı uğraşıyorsunuz. Bırakın bu işleri ya. Kimse dört dörtlük değil. Hata olsa da zamanla düzelir. Yerden yere vurmayın bu kadar.
Benim kafam sürekli değişir merak etme.
Aynısını sana da tavsiye ederim.
Pedgagojik formasyon aldım, eğitim konusunda genel bilgilere ve terimlere hakimim.
Eğitimde temel ilke çocuğun yeteneklerini keşfedip, istediği keyif aldığı alana değil yetenekli olduğu alana teşvik etmektir.
İnsanları yetenekleri olduğu alanlara teşvik etmek lazım.
Bir adamı yeteneği olmadığı bir alana teşvik etmek ona verilecek en büyük zararlardandır.
İnsanların üzerinde emek sarfetmeleri gereken, kendilerini geliştirmeleri gereken alanlar yetenekli oldukları alanlardır.
Diksiyon düzeltmek yıllar alır ve eğer müzik kulağın ve yeteneğin yoksa hiç başarılamayabilir.
Akıcı bir Türkçe ve hitabet de başlı başına bir yetenektir, geliştirmek ömür sürer kitap okunarak yapılır video yapılarak değil.
İnsanlara yetenekli olmadıkları alanlarda gaz vermeyi bırakın.
Adamın değerli ömrünü zamanını boşa harcamasına neden olursunuz.
Çünkü insanlar yetenekli olmadıkları alanlarda ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar yeterince başarılı olamazlar.
Maalesef modern çağda insanlara bir şeyi çok isterlerse yapabilecekleri gibi saçma sapan bir fikir aşılanıyor.
Bu gazla bir alanda çok isteyen 1 milyon adam içinden yeteneği olan 1 tanesi başarılı oluyor 999 bini ömrünü zamanını heba ediyor...