Her şey kötü bir diksiyon, kötü bir ses ve saçma konularla başlar. Ama zaman geçtikçe ve video saysıı arttıkça hepsi düzelir. Ruhi Çenet dahil bir çok Youtuber amatör olarak başladı bu işe. Bence sen bu kafa yapısını değiştirmelisin. (Dost acı söyler dediğin gibi, ama yabancı da acı söyleyebilir)
Yav arkadaş sen de tutturmuşsun şu doğru bu doğru değil diye. Allah aşkına Youtube 'da milyonluk kanallar bile saçma konulara yanlış işlere değiniyor. Onları bayıla bayıla izliyorsunuz da henüz büyümemiş video paylaşan kanalla mı uğraşıyorsunuz. Bırakın bu işleri ya. Kimse dört dörtlük değil. Hata olsa da zamanla düzelir. Yerden yere vurmayın bu kadar.
Benim neyi bayila bayila izleyip izlemediğini nerden biliyon arkadas. Beni taniyon mu da hakkimda yorum yapiyorsun.
Konuyu acan videosu hakkinda yorum istemis bende icerikle video alakali degil demisim. Bunun uzerine arkadas beni elestirince aramizda mesajlasma gecmis. Kimseyi yerden yere vurmuyorum. Tavsiye veriyorum.
Gereksiz yorum yapmayin. Konuyu acan arkadasla ilgili tavsiye verin yorum yapin. Sizden benimle ilgili tavsiye veya yorum isteyen olmadi.