Kiraladığım bir evde doluydular lavabonun altını delmişler fayans kısmından akın akın eve geliyorlardı. Meretler karanlıkta ortaya çıkıyor örneğin uyurken gözümü bir açıyorum tak duvarda biri geziyor. Olayın üstünden 5 yıldan fazla süre geçti çok iyi hatırlayamıyorum ama köklerini kurutmaya karar verdim. Kimyacılara gittim sordum soruşturdum en güçlü tarım ilacı gibi bir ilaç aldım ben turuncumsu kutusu vardı şurup şişesi gibi bir şişedeydi. Adam 5 litre suya karıştır bunu dedi çok güçlü sakın eline vs. değdirme değerse 5 dakika suda yıka dedi. Abartıyodur vs. diye çok beklentim yoktu bu hamamböceklerinin çıktıkları yeri buldum tam yuvalarına dökemedim lavabonun altında kalıyordu açık noktanın kenarlarına döktüm. Ordan 2 haftada 15 e yakın hamamböceği ölüsü topladım. İlaca sürtünen tak ölüyordu direkt. Tarım ilacı diye geçiyordu tarladaki böceklere, farelere kullanılıyormuş işini %100 görür raid vs. hava cıva kalır hepsini denedim evde raid, hamamböceği kapanı vs. varken böceklerin cirit atmadıkları kalıyordu. Sonraki evde örümceklere de kullandım aynı ilacı orda da komple köklerini kuruttum.

edit: bir de bu ilacı yaptıktan sonra havalandırma için tüm camı pencereyi açık bırakıp 2 saat evi terketmek gerekiyordu hatırladıklarım böyle adı markası hiç aklıma gelmiyor