Cevabınız için teşekkür ederim evet teknik destek biriminden gelen cevap bu şekilde ama ben neticeye baktığım zaman sitelerin bu duruma gelmesi için ekstra bir çaba sarfetmedim, iyileştirme çalışmaları yapıyoruz, ilk defa yaptığım iş de değil yıllardır içerik yöneticiği aracılığıyla reklam geliri elde ediyorum.
http://prntscr.com/l6u50f
size taşındıktan sonra yaşanan hit kaybını gösteren 10'dan falza ekran görüntüsü var bir şeyleri ıspat etmeye çalışmıyorum. Uptime Robot'tan gelen maillere dediniz ki, site kapanmasa da uptime robot kapanmış gibi algılayabilir. Tamam dedim ve takip etmeye başladım, her down maili geldiğinde anında sitelere baktım erişlemez durumda. Uzun sürmüyor ama site kapanıyor mu kapanıyor. Keza wordpress panellerime hiç bir zaman tek tıklamada giremiyorum. Kullanıcı adı şifre yazıyorum bekliyor da bekliyor. Neyi bekliyor anlamıyorum.
Benim bundan sonra tek temennim bu tür kesintilerin olmaması ve sağlıklı bir şekilde yayına devam edebilmek. Kötülemek değil, tartışma yaratmak değil. Hosting anlamında artık bir yerde sabit kalıp temiz bir şekilde ilerlemek istiyorum.
Firewall seviyesini sizin bulunduğunuz makinede son 1 haftadır 3x daha yükselttik (Bu akşam üstü seviyeyi normal haline düşürdük )
gelen saldırı boyutları 1 ile 2 gbit arasında olup saçma sapan 123 ntp portundan gelse bile sunucuda load yapmasına ve yavaşlamasına neden olabiliyor
Biz hiçbir müşterimizin sorun yaşamasını tabiki istemeyiz alternatif çözümler her daim sunabilen teknik personelimiz ve imkanlarımız var son 13 saatdir bulunduğunuz sunucuda bir sorun gözükmemektedir eğer tekrarladığı taktirde 80 den fazla reseller sunucumuz mevcut hesaplarınızı 15 dakika içerisinde herhangi bir sunucuya transfer edebiliriz.