Hemen de olayın nasıl üstünü kapatıyorlar böyle. Neymiş bunları söyleyen erkek arkadaşıymış.
Alıntı
Olay günü beni aradı ve onu Orhangazide kaldığı otelden almamı istedi. Almaya gittim 20 dakika bekledim. Sonra elinde 3 valizle aşağı indi. Arabaya bindiğinde tedirgin ve birinden kaçıyor gibiydi. Tuhaf hareketler sergiliyordu. Yolculuk boyunca tuhaf hareketleri devam etti. Bir çetenin peşinde olduğunu hatta benim de çete üyesi olduğumu iddia etti. Polise gidip şikayetçi olalım, dedim. Gittik daha sonra şikayetçi olmadığını söyledi. Neden böyle davranıyorsun, dediğimde uyuşturucu kullandığını, fuhuş yaptığını ve bu yüzden kafasının karışık olduğunu söyledi. Sonra telefonla konuştuğu bir müşterisi ile anlaştı ve onu otogara bırakmamı istedi. Bıraktım yanından ayrıldım. 2 saat sonra merak edip aradığımda bana Orhangazi meydanında olduğunu söyledi. Yanına gittim, ağlıyordu. Ailesini arayıp Gelip beni buradan alın yoksa öldürecekler dedi. Daha sonra telefonuyla video çekmeye başladı. Videoyu çekerken söz konusu iddialarda bulundu. Uyuşturucunun etkisiyle halüsinasyon gördüğünü düşünüyorum ifadelerini kullandı.