Başlıktada belirttiğim gibi Web Programlamada kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Youtubeda HTML/CSS/Javascript derslerini izledim.Ama udemy'den kurs alarak biraz daha aktif çalışmak istiyorum.
Üç kurs var kafamı karıştıran birkaç konu var sizlere sormak istedim.
Progralamada yeniyim, amacım iyi siteler yapabilmek, dillerde biraz ilerlemek.
1. Kurs :
Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi
Bu kurs Türkiye'de en çok satılan 11.462 Öğrencinin aldığı
"Sıfırdan ileri seviyeye 'Web Development': Front-end (HTML, CSS, Javascript,Bootstrap, JQuery) & Back-end (Asp .Net MVC)"
Bu kursun ders planı yukardaki gibi
2. Kurs :
Sıfırdan İleri Seviyeye PHP Web Programlama (HTML+PDO+MySQL)
"PHP Web programlama öğrenerek öğrendiklerimizi uygulayıp PHP ile gerçek bir e-ticaret projesi geliştiriyoruz." Bu kursun ders planı php yoğunluklu mysqlde var galiba biraz.Ama ben sadece e-ticaret sitesi yapmak istemiyorum.
3. Kurs: The Web Developer Bootcamp
Bu kurs Web Uygulama geliştirmenin en yüksek talep gördüğü 330.000 öğrenciye sahip, yurtdışında yapılan Bootcamp eğitimcilerinden birinin kursu
HTML,JAvascript,Node JS ağırlık tek kötü yanı ingilizce tr alt yazı veriyor.
Şimdi arkadaşlar benim internetten öğrendiğim kadarıyla PHP sevilmeyen ama hızlı öğrenilen bir dil deniliyor.Bu 2. kurs ile php alsam sonralarında yine javascript öğrenmek zorunda kalır mıyım?
1.Kurs temel oturtmak için html5/css3de veriyor benim aradığım ama ASP.net denilen php karşısında olan dili hiç bilmiyorum ve yeterli olmadığı söyleniyor kursta kafam karışık.
3.Kurs ise eğitimcisi, talebi yüksek ve phpye karşı biri yenilikçi olduğunu belirtiyor.
Dip Not:Şıklara koymadım ama 3 kursuda alabilirim ama 1. ve 3. kursun aynı içerik olması sebebiyle hangisini alsam bilemedim.Ve hem php-hem asp.net iki kursu birden alsam bu öğrenmem açısından zor olabilir mi?Programlamaya yeni girdim birinde iyi olup, sonra diğerlerine yönelebilmek içinde yapıyorum bu anketi sizin fikirleriniz içinde tabi.
Ankette şıkları seçen arkadaşlar, sebeplerini ve tavsiyelerini benimle paylaşırsa çok sevinirim, sizlerin yorumlarını okumak isterim arkadaşlar etrafta programlamacı arkadaşım hiç yok.