Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size teşekkür ediyorum.

Buradaki büyük küçük bir çok üyenin yaptığınızın yanlış olduğunu belirtmesi ve sizin buradan ders çıkarmanız takdire şayan bir hareket.
Hocam olurmu öyle bende kamudayım kırmızıda geçmek tabi ki suç ve yaptığım yanlış bir şey ben açıkçası polisin ceza kesmesi karşılığı pirim aldığını duymuştum polisten üstelik, meğer yokmuş öyle bir şey aynı hemşirelerin performans almaları gibi düşündüm. Mesela artık herkes kesebiliyormuş dün arkadaş Samsun polis okulunda görevli arkadaşını aradı arkadaşı polis ama orada başka görevde yani polislik yapmıyor kademede galiba onlar bile kesdebiliyormuş dün bir abimiz polis anlattı geçen dedi otobüse bindim işte emniyet yetkilisini gördüm çaktırma demiş polis sivil olarak otobüse binmiş para ödemiş bakalım otobüs şöförü emniyet kemeri takıyormu küdür ediyormu vatandaşa kötü davranıyormu gibilerinden denetliyormuş düşünsenize bu çok güzel polis yapsın hocam alkışlarım ama öyle her vilayete ceza kotası konmuş yok yıl sonuna kadar şu kadar milyon lira ceza kesin işte ekonomik kriz var emniyet gitsin kendi giderlerini cezalardan karşılasın olayı tabii yokmuş trafik polisi durdurdu samsunda polis çok durdurur sıkıntı yok ona sordum abi bu aralar her gün iki üç durduruyonuz böyle böyle durum varmış kota falan olurmu öyle şey yok öyle bir şey bu para emniyetin kasasına dahi girmiyorki dedi işte hurafeler hocam vatandaş aydınlanıyor yoksa yalan yanlış şeylere inanıyor. Bu bir şekilde doğrulatmak gerekiyor oda böyle forumlarda olacak.