Şuan sadece bu duruma gülüyorum. Yaklaşık 1 sene önce henüz r10 üyeliğim yokken arkadaştan scripti satın aldım. Kurulum yapıldı modüller istediğim gibi ya da demodaki gibi çalışmıyordu. Hosting değiştirmemi önerdiler. 4 Defa hosting değişimi yaptım bana 500TL gibi bir fiyata mal oldu. Yine sistem istediğim gibi çalışmadı bu defa biz size hosting satalım dediler. O zaman dedim ki ben vazgeçiyorum script ücretini geri talep ettim. Ücret geri ödemesi yapmıyoruz dediler. En son sizi şikayet edicem böyle iş yapılmaz maillere cevap yok arıyorum açmıyosunuz dedim. Siz bizi şikayet ederseniz bizde sizi haber sitesi kurmaktan şikayet ederiz dediler. O gün bugündür bu postu özellikle okuyup takip ederim. Bu adamlarda hala bir düzelme yok. Diyeceksiniz ki ne alaka yeni üyesin ben scripti gittigidiyor.com üzerinden bu arkadaşlardan almıştım. Henüz o zamanlar r10 üyeliğim yoktu.

Not : Amaç yanlış anlaşılmasın satış baltalamak değildir. Aksine scripti alacak kişilerin mağdur ne yaşadığımı(zı) bilmesidir.