MehmeTugay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yoksa nerden kazanacağız
valla kardeşim inan tek hile olmadan neyse onu paylaşıyorum sizinle ama destek isteyen çok olunca inan cebime 5 kuruş girmeden şart koşuyorum oda internet alemine ilk girdiğim günden beri tanıdığım abime destek olmak içim çok yardımcı oldu bana zamanında @bilgislem48

arkadaşlar tekrar söylüyorum kullandığım eklentiler temaları herşeyi yazdım zaten yani sizden birşey saklayıp birşey talep etmiyorum tek söylediğim istediğim firmadan hosting alırsanız ücretsiz kurulum yaparım yoksa sizde istediğiniz gibi eklentileri bularak yapabilirsiniz.

güncelleme : arkadaşlar belli bir kategori seçip soruyrsunuz ama inanın bende 32 kategori var be almanca açtım siteyi ve maliyeti bana 200 tl oldu tabiki deneme yanılma yöntemi bu iş ama forumda bu bilgiyi insanlar para ile satıyor ben de diyorum ki hostingi alın ben size yardımcı olucam ama ben günde 10 - 30 tl arası kazanıyorum siz daha çok kendinizi geliştirip daha çok kazanırsınzı yetenek bu.

Artık uyumam gerek. hosting alanlar bana aldıkları mail adresi ile pm atarlar ise sıraya alıp teslim ederim.