Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orada başka insanlar yok muydu? Onların yaşadığı manevi zarar?
Toplu ortamda silah çıkarıp ateş etmek; kimseye zarar vermese bile suçtur ve sadece 1 şahsı ilgilendirmez oradaki tüm bireyleri hatta tüm toplumu ilgilendirir.

sen ülkendeki hukuk sistemini, olması gerekeni, yapılmayanları sorgulamazsan genel olarak siyasiler sana "koyun" der. Ben demiyorum onlar diyor. Koyun olmak ister misin cidden? Ülken için, hukuk için tabi ki sorgulayacaksın, biz yaşasak aynısını neler yaşardık diye düşüneceksin, onun başka bir vatandaştan farkı ne diye soracaksın? Çünkü burada eşitlik yok ve eşitliğin olmamasının temel sebebi "BİZE NE?" diye soran siyasilere göre "koyun" olarak nitelendirilen vatandaşlar.
arda ve berkaydan bize ne ? herşeyi sorgulayacak kadar filozofsunuz size hukuk ekonomi bilim kültür sanatta başarılar.yakında şeyma subaşı konusu açarsınız.sonra işte efendime söyleyeyim bilmem ne sanatçı diğerine biçız dedi diye tartışırsınız.Koyun olmuş toplum.hukuğu ardayla berkayla çözün siz yüzlerce binlerce ilginç farklı dava varken.Kısaca benim başıma böyle birşey gelirse sen ben öedya çözmeyiz yargı çözer.Neyse fazla gelir bunlar bazılarına siz magazine devam.