Hocam itiraz hakkım varmış. Yarın şubeye gidiceğim aile hekimi hastalığımdan emin olmadı bu yüzden itiraz edicem beni hastaneye sevk etsin veya nereye gitmem gerekiyorsa orada baksınlar raporlarıma bana.
Hocam, şimdi geldim ask. şubesinden itiraz hakkım varmış. Memurla görüştüm bedellisin dedi itiraz etsen uzun sürer dedi. En iyisi yerin belli olunca silüsü almadan buraya gel buradan sevkini isteriz ded. Diğer türlü uzun sürer ve ayrıca itirazınız için başka şehirde gönderilebilirmişim. Bende en iyisi yer belli olsun yanınıza gelip beni sevk edersiniz dedim. Olay bu. Yerin belli olmasını bekleyeceğim ve tekrar gidiceğim şubeye.
Dediğim gibi 1 ay beklemek gerekebiliyor. Celp dönem seçimi son dönem olur ama itiraz hakkını kullanınca zaten otomatikman beklemeye başlar.
21 gün de çok değil ama memur gittiğiniz yerde hastaneye gidersiniz gibi düşünmüş muhtemelen.
Ama gitmeden önce de gidilmeyecek durum var ise bekleyip işler sonuçlanınca kökünden çözülmüş olurdu ama memur da kısa nasılsa uğraşma demek istemiş gibi.