Newyork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunların CEZA larla değil EĞİTİM lerle olması gerektiğine inanırım.

Kurallar Toplum Yararınadır? Bu Bilinç Eğitim ile olur.
Kesilen cezadan prim alındığına bile inanan bir beyini nasıl eğiteceksiniz!

GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Edirnede drone ile emniyet kemeri cezası kesiyolar şuanda yıl sonuna kadar 2milyon lira kota koyulmuş (edirne merkez için) onu dolduracaklar devlete para lazım kesinlikle Allahtan arabam yok çok şükür heryerr yürüyorum yaşasın spor sağlıklı yaşam
25 yıldır bu işin içindeyim bu kota olayını 25 yıldır duyarım yok öyle birşey arkadaşım ne kendini ne burdakileri kandırmayın.

fLayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptıgınızı desteklemiyorum yalnız bildigim kadarıyla 24 saat içerisinde aynı cezayi 2 defa yiyemiyorsunuz. 1 defa kırmızı yediyseniz 2. yiyemiyordunuz tabi yasa degişmediyse.
24 saat içinde şehirin değişik yerlerinde kırmızı ışıkta geçin tespit edilsin hepsine ayrı ayrı ceza kesilir 24 tane kırmızı ışıkta geçseniz bile.

kpsshaberlerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tüm emniyet teşkilatına dağıltıldığı haberini nerede gördünüz kaynak var mı?
zira ailem emniyetçi duymadım görmedim.
Dağıtılıyor yavaş yavaş tüm illere gelir.

DraqoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NE GÜZEL bir teşkilatın hepsine kolay iftira atıyorsunuz . Ben polisim bana böyle bir koçan verilmedi. Birde iyiki yazmışlar tebrik etmrk gerek. Ben kırmızı ışıkta duruyorsam sendr duracaksın
Yavaş yavaş dağıtılıyor. Herkese verilecek.

Konu sahibi arkadaşım; İlk mesajını bence editle, koskoca bir teşkilata iftira atıyorsun, bilip bilmeden her duyduğunuzu buradan yazmayın. Biraz araştırmacı olun. Araştırmıyorsan bana özelden sor ben seni aydınlatırım.