orion35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum kendi kendini imha eden 2 link vermişsin. 1968 yılında İsmet İnönü'ye piyango çıkmış, tamam..
2. linkte diyor ki, "Büyük ikramiye 500 bin liraydı, bunun 10'da 1'i yani 50 bin lira İsmet İnönü'nün biletine isabet etti." Sence burada İsmet İnönü hile hurda mı yapmış?

1 - İsmet İnönü'nün zaten milli piyango oyunlarına özel bir merakının olduğu, sürekli oynadığı belirtilmiş verdiğin linkte.
2 - İsmet İnönü madem hile yapacaktı, 1968 yılını mı bekledi Adam uzun yıllar boyunca devletin en yüksek kadrolarını yönetti fakat 1968 yılında, üstelik resmi hiçbir görevi de yokken, hile mi yapacak?
3 - İsmet İnönü hile hurdayla piyangodan para kazandıysa, onu niye hatıra defterine yazmış? Ben olsam, hile yapıp para indirsem, bu olayı hiç dillendirmem, üstünü kapatır unutturmaya çalışırdım..
4 - İsmet İnönü bu hile hurdayı 1968'de yani Süleyman Demirel döneminde yaptı öyle mi? Tarih bilgin yoksa söyleyeyim, Demirel Adalet Partisi'nin, İnönü CHP'nin lideridir. Bu iki parti birbirinin rakibidir ve, İnönü ve Demirel birbirinini azılı muhalifleridir

Peki gerçekten İnönü hile yapıp 500 bin liralık ikramiyenin 50 bin lirasını kendisine çıkarttırmış mıdır?
Bilmem, belki de gerçekten yapmıştır. Sonuçta babamın oğlu değil ya, adama kefil olamam..
Ama, şöyle bir bakınca, sanki bu iddianın biraz uydurma olduğu çok belli be kardeşim, sence de öyle değil mi?

Sen bence bu yazdıklarını bir an önce sil. Yoksa ileride bu topic'İ okuyanlar seninle dalga geçerler, çomar derler, ezerler

Ayrıca, hadi İsmet İnönü hile yaptı, tamam... Yani, bula bula 1968 yılını mı buldun, sırf şu son 15 yılı aklamak için?

HAKİKATİ BİLENLER İÇİN HİÇ BİRŞEY UMRUMDA OLMAZ ! RASYONALİZM ile YAZILMIŞ BİR YAZINIZA HAKKI BİLENLER GÜLECEĞİNİ VE CAHİL İLAN EDECEĞİNDEN HİÇ ŞÜPHENiz OLMASIN... benim orada vurguladıgım mevzu hile ile istediği kişiye çıkarabilirler. onda bile adaletsizlik yapıyolar biraz aklınızı kullanın uzak durun böyle şeylerden... her çok paran varsa beni ilgilendirmez. ama benim çok param olsa hayr işinde kullanırdım ne bileyim darülaceze gider yetim çocuklara gider oralara harcardım..