ARTFM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hekime gidin, durumu anlatın. Zaten babanızla gitmekte hata yapmışsınız. Kendiniz halledin bu türden işleri. Çürük alabiliiyorsanız çürük alın hiç uğraşmayın 21 günle.

Hocam itiraz hakkım varmış. Yarın şubeye gidiceğim aile hekimi hastalığımdan emin olmadı bu yüzden itiraz edicem beni hastaneye sevk etsin veya nereye gitmem gerekiyorsa orada baksınlar raporlarıma bana.

AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Est. kural neyse odur. Adamlar yönetmeliği düzenlerken hasta olanları ayırmış ve sizde hasta iseniz, zaten gitmemeniz gerekiyor.
O yüzden çevreyi, babanız dahil pek takmayın. İtirazı edin. 1 ay kadar sürebilir itiraz durumu. Sonra bir yere sevk edebilirler.
Genelde eğitim ve araştırma kararına itirazdan sonra 1 ay sürer ama, sizinki de itiraz sonuçta. Hemen sevk vermeyebilirler.
1 ay sonra ararlar gelin diye. Bu konuyu da not etmiş olalım. Kolay gelsin.

Hocam, şimdi geldim ask. şubesinden itiraz hakkım varmış. Memurla görüştüm bedellisin dedi itiraz etsen uzun sürer dedi. En iyisi yerin belli olunca silüsü almadan buraya gel buradan sevkini isteriz ded. Diğer türlü uzun sürer ve ayrıca itirazınız için başka şehirde gönderilebilirmişim. Bende en iyisi yer belli olsun yanınıza gelip beni sevk edersiniz dedim. Olay bu. Yerin belli olmasını bekleyeceğim ve tekrar gidiceğim şubeye.