mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, bedelli askerlik için başvurumu yaptım ama bir sorunum var. Askerlik şubesi yoklama için sağlık ocağı aile hekimine göndertti iyi hoş güzel gittik babamla. Daha önce geçirdiğim ameliyatı ve gözümde olan sağlık sorununu e devletten belirttim fakat babam orada bunun sağlık sorunu yok dedi (ameliyat raporlarıda elimde o sıra) bende ister istemez sinir oldum ama onu diyeyince bir şey diyemedim çıkınca söyledim ben şansımı denemek istiyorum çürük çıkarsam o parayla araba almak istiyorum dedim ama nafile. Doktor hiç bir sorunun olmadığını yazdı çıkarttı yoklama kağıdını verdi. Ne benim e devlette yazdığım ameliyat detaylarıma baktı ne gözüme baktı.

Asıl sormak istediğim ben buna tekrar gitmek istiyorum ben zamanında ameliyat geçirdim beni askeri hastaneye mi devlet hast. nereyeyse oraya göndersin. Şansımı denemek istiyorum. Tekrar yoklama yaptırabilir miyim?

Veya tekrar muayne olacam mı ben ?
Hekime gidin, durumu anlatın. Zaten babanızla gitmekte hata yapmışsınız. Kendiniz halledin bu türden işleri. Çürük alabiliiyorsanız çürük alın hiç uğraşmayın 21 günle.