iKlor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir benzeri seboreik dermatit var bende saçımda oluyor genelde hastalığın kesin çözümü yok. Ara ara oluyor banada 1-2 ay geçiyor tekrar oluyor. Betnovate saç losyonu sürüp sonrasında duşla Kenazol sampuanla yıkıyorum 2-3 kere yapınca geçiyor. Sonrasında normal şampuna dönünce şampuandan kaynaklı tekrar başlıyor bir süre sonra. Şimdi sürekli farklı bir şampuan deniyorum tutturucam sanırım birinde.

Sizinki saçta mı oluyor bilmiyorum ama saçtaysa saçpuandan dolayı tekrarlıyor diye biliyorum
caglarakcam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende aynı dertten müzdaribim hocam burnumun üstünde çıkıyor ara ara lanet meret! Bi arkadaşımın tavsiyesi ile ''Otacı'' nın Katranlı kükürtlü sabununu kullanarak geçici çözüm buldum. İlk kullanımda kesin olarak pütürcükler kayboluyor ama zamanla kullanmayı kestin mi tekrar çıkıyor. En azından geçici çözüm olarak tavsiye edebilirim.
Hocam burnum yüzüm, saçım kulak arkası kolezyon içeren ürün kullanmak istemiyorum kükürtlü sabun evet biraz rahatlatıyor ama kesin çözüm değil işte. Bazı yerlerde okudum olayın kaynağına inilmediği için sürekli tekrarlıyormuş