CoLLeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle başınız sağolsun.
Şoföre çok yüklenmeyin bence böyle birşey olsun istemezdi.
Şahsen abinizin yerine kendimi koydum ölümümden arkadaşımı sorumlu tutmaları çok ağır olurdu.Çünkü beraber eğlenmeye gittik eğlendik mi eğlendik o arabaya beraber bindik ve ikimizde bilerek içtik ve alkollü olduğumuzu bilerek arabaya bindik ve kaza oldu ölen abiniz değil o olabilirdi.Yanlış anlamayın ama o arabanın direksiyonunda oturanın o adam olması tüm suçun o adamın olduğu anlamına gelmez.
Şahsi fikrim olarak bu kazada aranacak tek suç yolcu kısmındaki hava yastığı neden çalışmıyor, şirket aracı olduğu için bakımından, muayenesinden kim sorumlu bunlar aranmalı.
Yeğeniniz, yengeniz veya abiniz için karşı tarafa vereceğiniz her ceza bir başkasının yeğeni,yengesi veya kendini zor duruma sokabilir bunu unutmayın ve bu ikisi arasındaki tek fark biri kaza(ihmal) diğeri kasıttır.

Tekrar başınız sağolsun sadece objektif bakmaya çalıştım niyetim kimseyi üzmek kırmak değil.
allah razı olsun. hocam ben şöföre suç bulmuyorum kastende yapmadı gerçek bu. ama biraz burnu sürtünsün ki bu konuda daha hassas olsun istiyorum en azından birdaha alkollu araba kullanmaya cesaret edemesin. yoksa başka bir niyetim yok. hak olarak ondan bişey hak talep etmeyecegim zaten. teşekkür ederim yorumunuz için.