@ayesoft; temada hata var bariz belli. Bu kadar yüklenmeyelim alıcıya. Fakat alıcının da biraz sabredip güncelleme ile düzeltilmesini beklemesi lazım.
Satıcının demosunu inceledim ben gözle görülür bir hata göremedim temasında, eğer şikayetçi olan arkadaş hatayı ekran görüntüler ile anlatsa biz cahil insanlarda anlayabilsek mutlaka hak veririz. Ancak alıcı arkadaş ben %50 ile kullanacam temanda çalışmak zorunda o şekilde demiş çalışmıyorsa iade et demiş bu yaklaşımın haklılık payı yok.
Ayrıca satın aldığı şeyin bir ürün değil hizmet olduğunun farkında olması gerekiyor alıcının, nasılki ingilizce kursuna gidip sonrasında ben birşey öğrenemedim veya tam olarak istediğim bu değilmiş diyerek iade alamazsanız (kursu aldıktan sonra) bir hizmeti aldıktan sonra ben aslında bunu istemiyordum diye iade alamazsınız. Satıcı açık bir şekilde temanın nasıl görüneceğini demo sitesinde göstermiş, eğer %50 olarak kullanacaksanız giersiniz demo sitesine %50 yapıp test edersiniz baktınız bozulma var yazarsınız satıcıya bu kullanımda şöyle bir hata var bunu düzeltmek mümkün mü diye, gelecek cevaba göre karar ver alırsınız.
Kusura bakmayın ben alıyıcı haklı görecek en ufak birşey görsem zaten bu konuya yorum yapmazdım.