Cok ozur dileyerek birsey soylemek istiyorum.
Oncelikle kazanan arkadasi tebrik ederim guzel secim olmus. Konuda belirtmissiniz ki; sayfanin en altinda sponsorlara ayrilmis yer olacak fakat sectiginiz calismada bu yok. Bu sonradan eklenebilir ancak boyle secim yapilacagini bilsek daha estetik bir calisma hazirlardik. Davranisinizi dogru bulmadigimi ve bundan onceki yarismalarda da bu sekilde tepki gosterdigimi bilmenizi isterim. Sahsen bu seciminiz beni uzdu ve bir daha yarismalariniza katilmama karari almama sebep oldu.
Saygilar.
Merhabalar @MrtbtL ,
bu sekilde bir yanlis anlasilma oldugu icin cok özür dilerim. Alt kisimda Yer birakilip birakilmamasina acikcasi, ilk asamada cok bakmadik. Daha cok önem verdigimiz nokta. Tasarim Sade, Modern, farkli duruyormu tarzindaydi. Ikinci Noktadada Icerisinde Yemek ürünlerinin koyuldugu bir Bölüm varmi, veya eklenebilirmi sekildeydi. tunahan Beyin Tasariminda ilk olaninda altda yer yok, ikincisinde var. Ama o konuda zaten ayni düsünmüsüz, benim düsüncem su sekildeydi tasarimi ayni birakip sadece biraz üste kaydirip altda yer acilabilir, bu sekilde sponsorlar eklenebilir diye.
Eger herseyicok dikkatli sekilde, analiz edip degerlendirecek olsaydim. Ozaman sizde 10 Sponsorluk yere sadece 5 tane yer koydunuz diye, sizide elemek zorunda kalmis olurdum. Ama tekrar belirtiyorum, Tasarimlariniz cidden cok güzel. Sizin Tasariminizi zaten cok düsündük, cünki sizinkide cok sade ve modern bir calisma olmus.