Hocam sana en net garanti yöntemi söyleyeyim ki önerim budur git 100liraya ilaçlama yaptır. Buhar şeklinde olanından ama. Sor mutlaka bi çeşit daha var zeytinyağı gibi annemgil 2 gün ev temizlemişti. Bu direkt buhar ve insana zarar vermiyor.
2 yıldır hamam böceği vardı kardeşim hastalanır diye ilaç yaptırmadı annem. Yazın bir yöntem okudum pudra şekeri ve karbonat. Bunu 3 yemek kasigi karbonat 1 yemek kasigi pudra sekeri halinde karistirip tabaklara koy ve her odaya yerleştir. Yiyorlar ve karbonat karınlarında patlıyor ölüyorlar. Sağda solda çok ölüsünü görürsün. Süpürgeyle idare edicen artık ve böcek ölülerinden eve kertenkele girebilir haberin olsun çünkü kertenkelelerin en sevdiği yiyeceklerden bu böcekler.
Ben pudra şekeri karbonat + raid sıkarak bunların kökünü kuruttum zannettim. Ama bu böcekler çok pis üremekte. Yumurtalar çatlamıs simdi tekrardan evde görmeye başladım.
ilaçlamayı zeytinyagi gibi olani yillar once yaptirdik. Öyle pis olduğundan ve zehirli olabilceginden annemyaptirmiyor. Kuzen ve bir tanidik bu yeni buhar yontemini yaptirmis. Tertemiz karınca hamam bocegi hic bir sey koymuyormus. Karar senin.