Arkadaşlar herkese merhaba ,

Kısa bir süre önce başvuruda bulunduğum için sitem için Adsense hesabım onaylandı ve o zamandan bu zamana içerisinde 85 TL birikti. Pin talebinde bulundum ilk pini 1 buçuk aydan fazla bekledim ikincisini talep ettim onu da 1 aya yakın bekledim sonuncusunu da tam hatırlamıyorum ama sanırım onda da 2 hafta bitti. Yeni pin talep hakkım bildiğiniz üzere yok pin doğrulama sayfasında bir bağlantı linki var oraya istenilen belgeleri ekleyerek doğrulama yapabilirsiniz diyor ancak açılan sayfadaki sorulara cevap verince şu mesajı alıyorum.

Hesap bakiyeniz doğrulama eşiğine ilk kez eriştikten birkaç gün sonra PIN'inizi yazdırıp normal posta ile göndeririz. PIN kodları genellikle 2-4 hafta içinde alıcıya ulaşır, ancak bu süre bulunduğunuz yere bağlı olarak uzayabilir. Hesabınız henüz PIN doğrulama eşiğine ulaşmamış gibi görünüyor. Bir YouTube yayıncısıysanız, YouTube kazancınızın her ayın 15'inden sonra yansıtılacağını lütfen unutmayın.

85 TL bakiye bu pin doğrulama eşiği üzerinde değil midir? Sıkıntı ne olabilir. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.