aynrturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım benim bir avukatım var ücretsiz oalrak bu konu ile ilgilenmesini söyleceğim kendisi iyi bir avukat nasıl bir yol izlenir senin için öğrencem
Allah razı olsun

ibocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah rahmet eylesin öncelikle gerçekten üzüldüm, fakat böyle durumlarda abiniz mağdur olarak görünüyor yani eğer şoförü şikayet ederseniz büyük bir ihtimalle kan parası ödemek zorunda. Kesinlikle şu sözlere kanmayın!

"Siz benden davacı olmayın size bakayım"
"Her ay size ödeme yaparım"
"Şikayetçi olmayın size 50 Bin TL"

Bu sözlere inanmayın şikayetçi olun, fakat şöyle hem adamdan hemde arabadan yani düşünerek araştırarak bu işi yapın sonra pişman olmayın.

Not: Tam olarak konu hakkımda bilgim yok babamda aynı şekilde bir trafik kazası geçirdi Allah'a şükür sadece bacağı kırıldı. Bizim yaptığımız yanlışları size anllatım dikkat edin.
teşekkürler hocam.
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başınız sağ olsun Allah tahmet eylesin.
kimse kimseye bu acıyı bilerek yaşatmak istemez eminim sürücü arkadaş keşke ben ölseydim diyordur demiştir belki ömür boyu diyecektir.

ancak olan olmuş aracı abiniz sürüyor olabilirdi diğer şahıs ölmüş olabilirdi empati kurun.
yapılacak en sagduyulu şey mahkeme kararı gibi şahsı serbest bırakmaktır.
siz bu olaylar için yasal süreç vs. kovaladıkça daha çok kederlenecek daha çok dertleneceksiniz. allah rızka kefildir yiğeninizin hayat boyu hakkı onun elindedir birilerinden tazminat vb. seyler alma gibi bir düşünceniz mi var bilmiyorum ama varsa hiç boşuna yıpratmayın kendinizi.
mekanı cennet olsun rabbim sabır versin yardımını sizden ve ailenizden esirgemesin
hocam haklısınız ama şöylede bir durum var şöförde sorunlukuk 0 bugün bizim canımızı yaktı yarın başka birinin yakabilir bir yaptırım olmalı diye diüşünüyorum. ayrıca kaza anında ve kazadan sonra hiç bir şekilde bir baş sağlığı bile dilemedi. sorumsuzluğun bu kadarı yani.
DijitalFikir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başınız sağolsun
Allah razı olsun