mehmetakcay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hasar kaydı sadece ona işlicekse güzel olur tampon plastik oldugu için zaten bakılmıyor expertizde felan. Teşekkür ederim yorumunuz için

İnternetten araştırdım eve dava açıyorsunuz felan ama çok büyük kaza yok uğraşılması sonuç alınması uzun sürüyor galiba. Eskiden öyleymiş acaba belki değişmiştir hemen karşılıyordur dedim onun için sordum. Avrupada sanırım bişi olunca hiç uğraşmıyorsun senin yaşadığın tüm maddi manevi kayıpları gideriyorlar keşke öyle olsa
Böyle bir durum yok. Hasar kayıtı size işlenecek. Sonuçta sizin aracınıza işlem yapılıyor. Ödemesini karşı tarafın sigortası yapacak.

Benim size tavsiyem karşı tarafa söyleyin- bedeli kendisi cepten ödesin. hem onun sigorta bedeli artmayacak - hemde sizde hasar kayıtı - işlem görünmeyecek. Dediğiniz gibi tamponda plastik parça olduğu için sıkıntı olmayacak.

Ben olsam bu hasar için dosya açtırtmazdım. Yinede hak ve tercih sizin. Tabi karşı taraf kabul etmezse - yetkili servistende bir fiyat alın. 1-2 bin fark ediyorsa yetkili servisi tercih edin.