froumda daha önce 2 kişiye iş verdim biri son gün bilgisayaraıma virus girdi işler falan filan silindi dedi bende bir arkadaş 1 günde hallederim dedi 1 hafta geçince işi ben iptal ettim , bir pazaryeri kurmaya çalışıyorum ve bazı noktalarda sıkıntılar oluyor veya değiştirilmesi gereken yerler yazılım dili olarak
asp.net oldugu için çok fazla uzman işini iyi yapan birilerini bulmak maalesef zor , @hitoid hocamı forumda işarayanlar kısmında buldum asp.net instagram api ile ilgili sorunumu anlattım teamViewer üzerinden sözleştiğimiz gibi tam 20:00 da bağlandı visual studio indirilmesini bekledi kurulumunu sağladı kaynak dosyaları açıp sorunumu kısa sürede giderdi , acaba şu kısmı şöylemi yapsak hatta böyle yapalım dedim itiraz etmedi böyle konuşmamıştık demedi sağolsun elinden gelenin fazlasını yaptı benim bilgisayar başında uykum geldi sıkıldım arkadaş sağolsun işi 00:06 da bitirdi , şimdi bu arkadaşa neden işverilir ? öncelikle verdiği sözü tutuyor tam zamanında bağlandı bilg sahibi ve sıkılmadan işi teslim etti bundan sonrada mutlaka
asp.net ile ilgili ilk başvuracağım kişidir.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam tekrar çalışmak dileğiyle