RemziKurcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonunda şikayet konusu olmadığı için rahatlıkla yazabiliyorum
Ben "%50 kuculterek kullanıyorum " diye iade isteyen birine katlanmak çok zor olsa gerek size sabır ve hayırlı işler diliyorum hocam.
Mesela aşağı da diğer ilginç talepleri de görebilirsiniz ;

mkadzynn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyefendi bakın ilk başta tebrik ederim iyi işler yapıyorsunuz sizden tema satın aldım pişmanda değilim yani bir çok müşterinizde var hayırlı işleriniz olsun fakat ben burada sitemi daha aktif etmeden böyle bir problem ile karşılaşıyorum sizde mazur görürseniz ücretin iadesini istiyorum çünkü bir hafta daha kaybetmek istemiyorum sizden belki başka bir gün başka bir ücretli destek isteyeceğim nereden bilinir o yüzden politikanıza istisna getirmenizi rica ediyorum belki karşı tarafın acalesi var ki evet var teşekkürler.
Genel satışta olan bir tema alıyorsunuz, size özel yapılan bir tema değil, problemler tespit edilirse bunlar için güncelleme çıkarılır, bu süreçte (süre) temayı üreten firma tarafından makul seviyede tutulur, yani istediğiniz anda tespit ettiğiniz problem çözülecek diye bir garanti alamazsınız, bugüne kadar kim kime bu sektörde bu garantiyi vermiş ? ücret iadesi yapmıyoruz, konunun uzamasına gerek yok, orta da bir problem var ise tespit edilip çözülür ve güncellemeye dahil edilir, bu kadar makul konuşmama rağmen hala farklı bir yaklaşım sergiyeleyecekseniz sergilemeyin, gerçekten vakit kaybı olur.