Yanlış anlasılmasın ama bu tur sıstemler instagram takıp havuzu gıbı sıstemı var sız baskasını zıyaret edıyorsunuz bu sıstemı kullanan baska bır bılgısayarda sızın web sıtelerınızı takıp edıyor genel olarak organık oluyorlar ama soyle bır durum var bılgılerınız kayıtlı kalıyor mu? siz istemeden ıstemedıgınız bır sıteyı zıyaret edıyor musunuz ? yasaklı sitelere zıyaret olarak sızı cekerlerse ne tur durumlar yasanır ?Ekstra olarak bu tur programlar ılk basta ucretsız olup sonrasında ucretlı mantıgına gecırılır gold uye plat uye gıbı memnun kalan kullanıcılarda satın alırlar. Yanlış anlamayın konuyu baltalamak veya programınızı kötülemek amac odaklı yazmadım bu yazıyı hatta programınızı hıc kullanmadımda sadece bu tarz programların mantıgını anlattım bunun dısında programınızla ılgılı daha detaylı calısma mantıgını anlatılması bana daha mantıklı geliyor ekstra olarak gercek dogal kullanıcı olursa eger adsense veya sıstenıze herhangı bır yaptırımı olcagını sanmıyorum (abartılı olmadıgı surece) site gırısı gezınme surelerı gıren sayısına uygun mu bu tur durumlara bakmanız gereklı bunun dısında hayırlı işler dılerım iyi gunler