Agoge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücret iadesi yapmamaktayız, bahsetmiş olduğunuz bölüm ile alakalı tekrar bir kontrol gerçekleştireceğiz, hafta içi mesai saatleri içerisinde bu kontrolü gerçekleştirip haklılığınız var ise gereken güncellemeyi temamıza dahil ederiz.
Beyefendi bakın ilk başta tebrik ederim iyi işler yapıyorsunuz sizden tema satın aldım pişmanda değilim yani bir çok müşterinizde var hayırlı işleriniz olsun fakat ben burada sitemi daha aktif etmeden böyle bir problem ile karşılaşıyorum sizde mazur görürseniz ücretin iadesini istiyorum çünkü bir hafta daha kaybetmek istemiyorum sizden belki başka bir gün başka bir ücretli destek isteyeceğim nereden bilinir o yüzden politikanıza istisna getirmenizi rica ediyorum belki karşı tarafın acalesi var ki evet var teşekkürler.

RemziKurcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonunda şikayet konusu olmadığı için rahatlıkla yazabiliyorum
Ben "%50 kuculterek kullanıyorum " diye iade isteyen birine katlanmak çok zor olsa gerek size sabır ve hayırlı işler diliyorum hocam.
Sorun malesef %50 kucultülerek bozulan kaybolan yerler değil temada doğal olarak oynamak istediğimiz yerler oluyor ve buradan 2 arkadaşta baktı sitenin kod yapısı ile oynayınca bozulmalar oluyor tarayıcılarda mevcut zaten bu opera vs. şöyle birşeyde var tabi kontrollerim sonucu bu kadar bozulan bir site görmedim malesef.