Söz konusu tema tarafımıza ait olduğu için bu mesajı yazma ihtiyacı duyduk.
1-) Tema da yaptığınız ya da yapacağınız değişiklikler sizlerin sorumluluğundadır, oluşabilecek sorun yada sorunlar da sizlerin sorumluluğundadır.
2-) Temamız responsive'dir ve ekran görüntülerini sunmuş olduğunuz hatalar bilgisayarınızın ve tarayıcınızın metin ölçek ayarlarının %100 olmaması ile alakalıdır, sizlere bunları ifade etmeye çalıştık ancak bir türlü başaramadık.
3-) Birindir teması 2 yıldır satışta, üç haneden oluşsan sayıda müşterimiz var ve sizler kadar ticket açıp bizi meşgul eden başka bir müşterimiz daha olmadı (yine açın yine cevaplayalım ancak her şeyin bir sınırı var)
4-) Yaptığımız işlerin sorumluluğunu bilebilecek durumdayız, temalarımızın tamamında ufak tefek sorunlar çıkabiliyor ve bunlar için güncelleme getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz ancak bu bizim problem olarak algıladığımız bir durum değil, normal bir bilgisayar kullanıcısı metin ölçeğini %100 durum dışına çıkarmaz.
Bize cevap verip konuyu tartışma ortamına taşımayın lütfen, yardımcı olabileceğimiz farklı bir durum olursa ticket açabilirsiniz, teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Ücret iademi yapar mısınız ozaman çünkü ben ekranımı %50 kuculterek kullanıyorum kimsede buna karışamaz değilmi sonuçda kullanıcı benim siz ekranı %100 kullanırsanız bozulmaz gibi bir ibare söylemediniz.