Bamb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili kardeşim
birincisi yazdığın gibi olay zoruna gitme olayı değil
ikincisi yazdığın gibi yorum yapmak ayıp değil
üçüncüsü size mi düştü demek doğru değil evet bize düştü çünkü burası bir forum ve isteyen istediğini yazar (hakaret etmemek şartıyla)
ha sen dersen kardeşim ben senin bu yazdığın işten ekmek yiyiyorum o zaman konu altına yazanlara laf söylemek yerine konu sahibine ricada bulunursun o da bu konuyu kapatır ve polemik olmaz.Tatlı su kurnazlığı yapmadan net olursan kimse de gelip sana burdan cevap yazmaz hem senin hem de bizim vaktimiz boşa gitmez.
Konunun benim ile bir alakası yok hocam herkesin yöntemi farklı yaptığı iş farklı ve ayrıca herkes ekmeğini yer çok şükür o düşündüğünüz tarzda bir insan değiliz bizi bilen bilir yaptığımız işler 2-3 günde ortaya çıkmış şeyler değil uzun yıllar çalışma stabilitesi kanıtlanmış şeyler.

Gördüğüm o ki herkes hayatında yaşadığı streslerden dolayı bir yerde enerji patlaması yapamaya yer arıyor veya hiç emek vermeden birşeyler onlara gelsin istiyorlar. Konuyu açan arkadaşın piskolojik yapısını anladığım için oyüzden verdiğiniz tepkilerin abartılı olduğunu söylüyorum. Günlerce uğraşmış kendi çapında birşeyler bulmuş yazmış yani ne var bunda. Belki ücret dahilinde satacak bulduğu olayı belki havasını atıcak belki hiç bir kötü niyeti yok tamamen heyecanıyla alakalı zaten konu içeriğine bakıldığında heyecanı anlaşılıyor.

Ayrıca bu konuyu neden açtın gibi laflar ve tatlı su kurnazı gibi benzetmeler yapmaya kimsenin hakkı yok. Hakaret olmadan dediğin yerin 2 satır altında hakaret var.