Hocam yanlış anlamayın tartışma için konuyu açmadım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlara doğru yapıp yapmadığımı sordum. Siz de yaptığınız yanlış diyorsunuz. Ben zaten emin değilim ki hocam. "İşime geleni doğru kabul etmek" evet çok işte böyle yapıyoruz ama inanın bu konuda böyle bir amacım yok. Sadece vakayı söyledim size. Overflow kodunu ekleyince ilginç bir şekilde reklamlar mobile göre düzenlenir oldu. Reklamlar daha önce sayfanın tamamını kaplarken şuan içerik alanının dışına çıkmıyor. Sağından solundan önünden arkasından herhangi bir kırpma da yok. Hatta içerik alanının genişliği 350 px se reklam 300px gibi bir oranla optimize edilmiş mobilde. Bu kodu eklediğimde de masaüstünde herhangi bir değişiklik olmadı ayrıca.
Ben de tartışmıyorum, haddim de değil, üstüme vazife de değil. Ben OverFlow kodunun sadece "kırpma" yaptığını anlatmaya çalıştım. Belki de OverFlow kodu dediğiniz kod, aslında başka bir şeydir.
Kolay gelsin.
EDİT:
Yukarıda verdiğiniz kodu inceledim. "Belki de OverFlow değil, başka bir şeydir" demiştim. Dediğim gibi, aslında sorununuzu OverFlow ile değil,
"PADDING" kodu ile çözmüşsünüz. Oradaki OverFlow ayarına yapacak iş kalmamış zaten.