ARKaDaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimsenin ekmeği ile uğraşmayayım diyorum ama, insanı mecbur bırakıyorsunuz.

10 gün önce teslim edeceğiniz uygulamayı 10 gün gecikmeli teslim ederseniz, teslim ederken, baştan konuştuğumuz işin tamamını bitirmeden (ingilizce çeviri işi) kalan paranın tamamını isterseniz, doğal olarak önce işi bitir sonra ödemeni yapayım "diyebilirim" dedim. Aynı cümlenin içinde, para lazımsa gönderirim, gönderdim de zaten dedim.

İğneleyici söz konusuna gelince, işin en başında önceki yazılımcı ile yaşadığım sorundan haberdardınız. Sizi de özellikle iş konusunda disiplinli olduğumu, kendinize güveniyorsanız sorun yaşamayacağımızı belirttim. Siz oyun oynanırken kural değiştirmeye çalıştınız. Bunu da kabullendim, dediğiniz gibi siz istemediğiniz halde emeğinize karşılık olsun diye 250 TL fazla ödeme yapmayı dahil kabul ettim. Onun öncesinde de belki yaptığınız iş 250 liralık bir iş değildi, ne gönderirseniz gönderin dediniz, o zaman da 250 lira gönderdim. Benim için konu para olsa zaten bunları yapmazdım.

Bakın en son 1.000 liraya anlaşmamıza rağmen fazla emek harcadığınızı söylediniz, fakat bir kez anlaştık yine de karar sizin dediniz. Önerimi istediniz.

Bakalım sonra ne konuşmuşuz ;

Burada hatanın kimde olduğunun taktirini müşterilerinize bırakıyorum.

Hayırlı işler.
Teşekkürler hocam.