wpdiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu bekçi değil hocam o konu kapandı gitti ben gayet mantıklı konuşuyorum zaten anketler ortada kimse TV izlemiyormuş millet gözünü açmış. TV bambaşka bir mecraa hocam bak saydığın kanallar bir elin beş parmağını geçmiyor zaten sizde TV'yi genel anlamda saçma buluyorsunuz bu konuda hemfikiriz, ben insanların eğitimsiz olmasını tehlikeli buluyorum kullanmasını bilene internet on numara icat, TV gerekli mi? değil tabii ki çünkü rating sistemi var. TV bize son 10 yılda ne kattı desem kimse cevabını veremez.
Sen neyi savunduğunu bilmiyorsun daha. Önce ona karar ver, fikir beyan ederken konudan konuya geçmemeyi öğren öyle bir şeyler üzerinde tartışmaya çalış. TV diyorsun sonra insanların eğitimsizliğinden gam vuruyorsun.

Son kez diyorum iki icatta aslında bir nimet ama kullanmayı bilene. Daha kaç tane belgesel kanalı var bilmiyorsun bir elin parmağını geçmez diyorsun.

Türkiye'de yayın veren belgesel kanalları:

TRT Belgesel
TGRT Belgesel
M Belgesel
Mavi Belgesel
Yaban TV
İz TV
Discovery Channel
Discovery HD
Animal Planet
Animal Planet HD
Da Vinci Learning
Discovery World
Discovery Science
Discovery Travel & Living
Discovery HD
National Geographic Channel
National Geographic HD
National Geographic Wild
Nat Geo People
Sci Tech TV
The Biography Channel
Animaux
Encyclopédia
History Channel
Escales
Russian Travel Guide
Bereket TV
Köy TV
World Travel Channel

Bunların dışında meslekler ile alakalı pek çok kanal var. Meslek eğitimi için Makine TV var çocuklar için iKido TV var. Bloomberg TV gibi müthiş bir kanal var.

Yani bir şeyler öğrenmek amacıyla televizyon karşısına geçen birisi isterse yararlı kanalları bulur.

İhtiyaç azaldı diyebilirsin ama bilgi kirliliği, bir işe yaramıyor gibi saçma bahaneler üretmeye gerek yok.

Kolay gelsin.