Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam alkol falan mı aldın? Bekçilerin sizi niye GBT'ye aldığını şimdi az çok anlamaya başladım.

Mantığına göre o zaman televizyonda da belgesel kanalı açar izlersin. Bu senin kontrolünde kimse sana haber ya da evlilik programı izle demiyor. Şu şu kanalları izlemek zorundasın demiyor. Bu da senin elinde olan bir şey. Önemli olan bir şeyler öğrenmek, bilgine bilgi katmak ise National Geographic Channel izlersin. TRT Belgesel izlersin. Yani senin yaptığın şu an konuşmak için konuşmak oluyor.

Evet haber kanalları gerçeği yansıtmak zorunda. Yansıtmaz ise sonuçlarına katlanabilir. ATV bunun sonucuna katlandı, sosyal medyada t.şak oğlanı oldu. Özrünü dileyip daha gerçek haberler sunmaya yöneldi. Bu daha ileriye giderdi. Atıyorum bir kişi ya da kurum hakkında yanlış haber yapardı. Adli mercide cezası daha büyük olabilirdi. Demek istediğim haber kanalından hak talep etmek sosyal medyada yer alan anonim bir hesaptan hak etmekten daha kolay. Bu yüzden haber kanalları daha ciddiyetle işini yapmak zorunda. Arada çürükler elbette çıkacak her sektörde olduğu gibi.

Genel olarak sosyal medyadaki bilgi kirliliği hiçbir yerde yok. Televizyon bunun yanında masum kalır. Delinin biri Facebook'ta 24 saat Coca Cola almazsak, Coca Cola batacak dayananın diyor ve buna 10 dakika içerisinde 100 bin beğeni + 10 bin destekleyen yorum geliyor. Şimdi soruyorum size hangisi daha tehlikeli?

İnsanlar ne televizyona muhtaç ne de internete. İkisi de aslında bir nimet ama kullanmasını bilene. Siz maksat laf olsun torba dolsun diye konu açmışsınız. Kendi dediğim olsun diye zorluyorsunuz o kadar.
Konu bekçi değil hocam o konu kapandı gitti ben gayet mantıklı konuşuyorum zaten anketler ortada kimse TV izlemiyormuş millet gözünü açmış. TV bambaşka bir mecraa hocam bak saydığın kanallar bir elin beş parmağını geçmiyor zaten sizde TV'yi genel anlamda saçma buluyorsunuz bu konuda hemfikiriz, ben insanların eğitimsiz olmasını tehlikeli buluyorum kullanmasını bilene internet on numara icat, TV gerekli mi? değil tabii ki çünkü rating sistemi var. TV bize son 10 yılda ne kattı desem kimse cevabını veremez.