Teşekkürler öneriniz için hocam
astra f kasa vectra a kasa bakabilirsin.
sorun yaşamazsın 1.6 alırsan daha iyi olur
onlara bakıyorum bu ara hocam teşekkürler öneriniz için
bütçeyi biraz arttırırsanız hyundai i10 bakın hocam
zor ama bakalım hocam teşekkürler
Hyundai Getz, eski kasa i20 olabilir. Opel Corsa olabilir, Fiat Linea, Palio, Albea olabilir.
albea ve paliolara bakıyorum hocam onlarda gözüme çarptı teşekkürler
Al bi Seat Ibıza 2011 model Referance paketi Önden kazası olmayan hasar kayıtlı bi araba, yıllarca sanayi yüzü görmeden arabana bin hocam.
yani tabi ki istenir o araba ama fiyatlar uçuk
Hor kullanılmamış Golf 4.
teşekkürler hocam
temiz f kasa astra veya cidden sorunsuz olsun diyorsan efsane kasa toyota 93-37 arası temiz klimalı bulursan ne sanayiye girersin ne öldürebilirsin. (:
dediğim gibi hocam araçlardan çok anlamadığım için teknik olarak eski tarihli arbalarda hep sıkıntı çıkar diye düşünüyorum teşekkürler önerinizi dikkate alıcam
Ben şahin doğana binerken arkadaşım honda civic 1.6 iese biniyordu ben 15.500 liraya almıştım hidrolik direksiyonuna kadar vardı sadece kliması ve abs'si yoktu. Arkadaşımın arabasından daha sessiz daha konforluydu. Ha masraf diyorsun benim arabanın ben sadece buji buji kablolarını değiştirirken o motoru patlattı 6.500 liraya motor yaptırdı. Hem ayrı bir zevki var kışın sıkıntı çekmezsin. Doğan var Doğan var her doğanı bir tutma. Benzinde biniyordum. Gazla arasında 5-10 kuruş oynuyordu. Enjeksiyonluydu tık ses yoktu arabada
doğrudur hocam teşekkürler görüşünüz ve yorumunuz için
Fiat tipo bindim bir dönem çok memnun kalmıştım teşekkürler hocam