Almanya Türkleri kendi istedi hocam. O insanlar yıllardır Almanlara çalışıyorlar. Çoğu artık Alman vatandaşı. O insanlar oraya ekmek parası için gitti. Bunlar buraya yatmaya ve nargile içmeye geldiler.
Değerli hocam en başında Suriye'lilerin önünde sonunda geri dönmesi gerektiğine, bizim demografik ve kültürel yapımızı bozacaklarını söyledim.
Ben Suriye'lilerin Tgeri dönmesi taraftarıyım, ama bunun nedeni siyasi.
Biz Suriye'lilere can güvenliği sağladık, ev sahipliği yaptık, misafirperverlik gösterdik...
Ama ev sahibi biziz ve onlar misafir, misafirlerin eve sahip çıkmasına karşıyım...
Ama Almanya meselesi de uygun değil. Türkleri Almanlar davet etmedi, Alman hükümeti davet etti.
Suriyelileri de sen istesen de istemesen de senin hükümetin kabul etti.
Ve Suriyelilere vatandaşlık veren bu hükümet 1 referandum ve 2 seçim. daha kazandı.
Yani maalesef şu anda yaşadıklarımız bize müstehak...
Irkçılıksa ırkçılık, faşistlikse faşistlik hepsi gözümde i*in doğurduğudur. Evet tecavüz olayını hangi hayvan yaparsa yapsın rezilcedir ve kökene değilde kendisine tecavüz edilmelidir haklısın ama artık şu iyimser yaklaşımlarınızdan vazgeçin. Tecavüz suçunu her kim işliyorsa işlesin malum yerinden asılıp sallandırılmalı. Gerici miyim? Bu konuda EVET. Sağ duyulu mu olmalıyım, bu tür olaylara ASLA. Suriyeliler defolup gitmelidir bu ülkeden NET. Bunları musallat edenlerin de, savunanlarında ....... .... .... ........ ... ........ .......... ........
Tecavüz konusundaki görüşlerine katılıyorum.
Tecavüz aşağılık bir şeydir.
Ama Suriyelilerden kurtulmak için böyle belden aşağı nedenler bulursan haksız duruma düşersin.
Suriyeliler tecavüzcü oldukları suç işledikleri için değil, buraya ait olmadıkları için geri dönmelidir.
Onun dışında tecavüz üzerinden bir aşağılama geliştirirsen, yarın bir gün bir Türk bir kız çocuğuna tecavüz ettiğinde yüzün kızarır.