Merhaba,
En az 6 aydır açık olan ve en az 4 aydır Adsense ekli sitelerinize talibim. Sitelerin yabancı dilde içeriklerle yayın yapması, hit aldığı ülkelerin para birimlerinin TLden değerli olması gerekiyor.
Sitelerin en az 4 aylık hit & gelir raporlarını görmek istiyorum ve her ay yükselişte olmalarının şartını koşuyorum.
Sitelerin keywordleri belli olmalı. İçeriklerin nasıl girildiği, bot kullanılıp kullanılmadığı, günde ne kadar süre harcanması gerektiği önemli. Bir taktiği varsa öğretilmesi şartıyla satın alabilirim.
Bunların dışında site spam yayın yapmamalı. Görsel ağırlıklı site olabilir, hit googledan gelebilir, Pinterestten gelebilir, başka bir yerden gelebilir. Facebooktan hit alan site istemiyorum. Eğer Pinterestten alıyorsa görsellerin pinlendiği hesap kapanırsa nasıl bir yol izleyeceğimin anlatılması lazım.
Sitenin kopyalanmaması, aynı kategoride diye saldırı almaması için domaininin daha önce sağda solda çok paylaşılmamış olmasını istiyorum.
Bunların dışında pinli web Adsense ile beraber almak daha çok işime gelir. Tekliflerinizi PM veya Skype (bonarous@outlook.com) ile iletebilirsiniz. Birden fazla site almayı düşündüğüm için konumun güncel kalması için PM gönderen konunun altına yazarsa memnun olurum. Herkese iyi çalışmalar.
Bütçe: 4.000 TL