Sokaklara bakıyorum küçük küçük çocuklar ağızlarından küfürü eksik etmiyor kendime diyorum bu çocukların ebeveynleri ne ki çocuklardan ne bekliyorsun ebeveynleri ağzından dini eksik etmeyen insanlar amma velakin işçiye hakkını vermeye gelince yok! Burada bizzat tanıdığım bir işletmenin sahibi var adam her cuma cuma namazına gidiyor gel gör ki 2 işcisine asgari ücret veriyor çalışanlar pırıl pırıl bir görseniz Mehmet abiye dedim sen buradan aylık 10-13 bin tl arası para kaldırıyorsun evin araban var şu çalışanların maaşlarını 3 bin tl yap dedim olmaz dedi hani nerede kaldı müslümanlık bilader sizin müslümanlığınız batsın ulan adam orada kıt kanaat geçinecek amma velakin Mehmet abinin sofrasından kuş sütü eksik olmayacak öylemi hani komsusu acken tok yatan bizden degildi? Bu devirde asgari ücret ile geçinilmesi çok zor bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok.
Toplum nereye gidiyor?
Ben cevabı söyleyim çukurun dibine yuvarlanıp gidiyoruz toplumsal erizyon hız kesmeden devam ediyor tehlike çanları çalıyor, kendi çıkarları için hulk gibi önüne geleni ezen insan topluluğu oluştu.
Allah sonumuzu hayretsin.