emir_tnk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben birçok ülke görmüş biri olarak. Güvenlik güçlerinin Ülkemizdeki kadar merhametlisine hiçbir Ülkede rastlamadım. Ülkemizdeki son zamanlarda olan sıkı yönetime , her taraftaki denetimlere çevirmelere ne kadar seviniyorum bilemezsiniz. Bence sizi durdurup GBT sormalarına sevinmeniz gerekirken siz devlete isyan ediyorsunuz. GBTnizi sorgulamaları işlerini hakkı ile yaptıkları anlamına geliyor. Diliyorum ki çoğu konu gibi bu açtığınız konu da siyasete konusuna dönüşmez.
Arkadasa pek katilmazsam da size de katilmiyorum.
Ukrayna haric hangi ulkeleri gordunuz bilmiyorum ama Avrupanin nerdeyse butun ulkelerinde havalimanda bile giriste metal dedektor yok, turkiyede ise birakin havalimanini k*c*kirik avmlerde bile var. Avrupanin bir cok ulkesinde, Ingiltere dahil kimsenin yaninda kimlik tasima zorunlulugu bile yok. Milyonlarca insanin kimlik karti yok bile. Her gun bomba mi patliyor Avrupa da?
Aaaa bak, bana gunde 2 defa GBT yapiliyor diye sevineceginize basta neden buna gerek duyuyoruz, onun sorgulamaniz lazim diye dusunuyorum. Konuyu acan arkadas bunu demek istiyor herhalde, sadece soylemek icin biraz degisik ve gereksiz bir yol secmis.