wpdiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben madde kullanıyor bile olsam sizin ayık kafanız buysa kalsın daha fazla yazmayın okumam.

Bak hocam Jandarma-EGM yeter bize gerisi teferruattır diyorum.

Suriyedeki teröristleri yok etmemiz gerekirken güvenli şehirlerde GBT sorgusu anlamsız GBT yapılacak ise EGM-Jandarma var zaten.

Bu personeller yanlış yerde! Öncelik suriyedeki teröristleri temizlememiz gerekir yeni kadrolar aciliyor boş! Güvenlik sınırdan başlar niye bu konuda hemfikir değiliz?
Hocam o bölgelerde denetimler emin ol büyük şehirlerden daha fazla. 2 gün önce Hatay'daydım. Neredeyse 3 kilometrede bir çevirme var. Zabıtalar durmadan her yeri kontrol ediyor. Hatay'dan geldiğim gün Adana'da havada hareketlilik vardı İncirlik'ten F12ler Askeri Helikopterler havalanıp duruyordu. Yani anlayacağınız görevliler talimatlar doğrultusunda sadece gereken neyse onu yapıyor. Güzel dille yaklaşıp onlara moral vermek elimizden geldiğinde yardımcı olmak da vatandaşa düşen görev. Güvenlik sınırdan başlar demişsiniz de emin olun sınırda da kuş uçurtmuyorlar. İnanın bu sıkı yönetim sayesinde suç oranları bile azaldı. Artık millet suç işlemeye hatta arabasının muayenesini 1 gün geciktirmiyor. Bence bu uygulamalar gecikti keşke önceleri de hep böyle sıkı yönetim olsaymış.