AKDAG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pulsarda kronik sıkıntılar olduğunu duymuştum sağlam bir motorcuya sor almadan önce. Kontak durduk yere kapatma ve bi takım sıkıntıları varmış.

Aile olayınıda onları korkutmadan halledersin ama dikkat et onlar senin kadar anlamaz ve istemezler. Çünkü Allah korusun hem kaza hemde haberlerde gördükleri onları yıldırmıştır.

Eğitimini almadan bu kadar seri motor değiştirme özellikle cc yükseltme olayı sandığın gibi değil kardeşim, motor daha hızlı kaçınca hırs yaparsın sollama yaparsın aman. Gençliğinin ateşini sakın motor üstünde kullanma bu sana uzun yollar yapmış bir abinin tavsiyesi.

Ekipmanlarını al, kaskın 30 tl lik kask olmasın, eğitimlerini al, düzgün bir şekilde herkese örnek olacak şekilde kullan. Bırak havayı kendini kanıtlayamamış tipler yapsın sen keyif yap.

Bende 600 cc araştırıyorum ama honda 750 x göz kırpıp duruyor. 2019 da nasipse Türkiye turuna çıkacağım motor bir virüstür bulaşınca temizlemek çok zor.

Rabbim korusun hepimizi ve besmelesiz motora sakın binme abicim.
Amin rabbimiz cümlemizi korusun. Önerileriniz için teşekkür ederim, mutlaka dikkata alacağım. 130-150 hizla kaza yaptigimiz zaman orta bir ekipman yeterince koruma sağlar mı? Umarım kazasiz ve belasız bir şekilde Türkiye turunuzu tamamlarsiniz.. Rabbim bizlerede nasip etsin🙏motorun verdiği zevki araba vermiyoe gerçekten
Enes65532 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
164 gördüm dostum kayıp kaymaması frenle pek alakalı bir durum değil daha çok lastikten kaynaklanan bir durum tabi frene ne kadar dokunduğunda önemli ben orjinal biniyordum egzozu değiştirmedim 600 cc 1000 cc sesi bekleme o beklentide olma onu söyliyim sana
Anladım hocam teşekkürler

semmajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben olsaydım ninja 250r alırdım. Zamanında arkadaşta vardı kullanırdım, cbr 250 de kullanmıştım. İkisi arasından seçim yap dersen kesinlikle Ninja derdim. Şuan bende de bir vstrom var. Genel olarak motor tavsiye et dersen, kesinlikle vstrom 650 al derim. efsane bir araç
Kawasaki nin bu modelide listemde fakat abs yok bildiğim kadarıyla