195.14*.20*.56

23:43 başlangıç
23.58 bitiş

Linksiz yorum atana geri dönüş yorum atarım.
http://www.zarif.net

melancholiac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah ofise gittiğimde bilgisayarı açıp ilk yaptığım şey siteleri yan sekmede açıp gezintileri tamamlamak. Şimdiye kadar konuya yazdığım gezinti saatleri dakikasına kadar doğrudur. Böyle görünmesinin nedeni nedir bilmiyorum; ama ortada bir yanlışlık olduğu kesin. Doğrulumu kanıtlamak için açıkçası pek efor sarfetmeyi düşünmüyorum. Bu konudaki siteleri hergün gezmeyi kendime görev saymam, öncelikle "hak" geçmesin, sonrasında verdiğim sözü tutma arzumdandır.

Beni gruptan çıkartın lütfen, ben de rahatlayayım.

Şimdiye kadar siteme gelen IP'leri incelemeye yeltenmeyip konuya yazmama sebebim "ben üstüme düşeni yapayım da gerisi önemli değil" düşüncesinde olmamdandır.

Ama şöyle de bir gerçek var, listede olan 20 kişi, siteme gelen son 6 günün ziyaretçi durumu da aşağıdaki gibi. Sitede kalma süresi ise 6-20 dakika arası.

5 Ekim - gruptan 9 ziyaretçi
6 Ekim - gruptan 10 ziyaretçi
7 Ekim - gruptan 9 ziyaretçi
8 Ekim - gruptan 14 ziyaretçi
9 Ekim - gruptan 10 ziyaretçi
10 Ekim - gruptan 11 ziyaretçi

Mutlu akşamlar.
Hocam listedeki katılımcılar günlük gezintilerini yapmıyorlar, 8-10 gün öncesi için telafi gezintisi yapanları görüyorum. Gezinti günlük olduğunda faydalı olacaktır. Benimde geciktirdiğim oldu fakat 1 gün sadece.
Herkes düzenli günlük gezintisini yapması gerekmekte.Eğer gezinti yapmaya müsait değilse kimse kimsenin hakkına girmesin..