Merhaba Arkadaslar,
Allah Razi olsun bir iki Arkadasa sordum Ücretsiz Tasarimda bulunabileceklerini bile söylediler. Ama sonucta verilmis bir Emek Sözkonusu oldugu icin Konuyu Ücretli yaptirmaya karar verdim.
Havale islemi uzun sürüyor diye, ve bende sadece paypal oldugu icin. Forum üzerinden bir Araci arkadas buldum. Ve Kazanan Tasarimi begenilen Arkadasin Hesabina o kisi tarafindan benim ödedim Miktar yatirilacaktir.
Konuya gelecek olursam.
Camii mizin Kermesi icin bir Afis Tasarimina Ihtiyacimiz var.
Kermes Davetiyesi iki dilde olucaktir, Yani Bir Tasarimda iki dilde mevcut olucak, iki ayri Tasarim, yada iki ayri Sayfa olmiyacak.
Örnek: Hosgeldiniz | Welcome
seklinde yazicak mesela.
Boyut olarak 5 Adet A1 Ebatinda, 15 Adetde A2 Ebatinda cikartacagimiz icin, ona göre Tasarim yapilmis olmasi gerekmektedir A1 ve A2 olarak.
Sayfanin en alt Kisminda Sponsorlara ayrilmis yerde olmasi gerekiyor, yani örnek Kermesin yapilmasi icin Maddi, yada Esyali Destekde bulunan Sirketlerin Logosunun gelmesi icin. 10 Adet yere ihtiyac var. Bu Sponsorlarin Resmi yada Amblemlerini kazanan Arkadasa göndericem, Tasarimin icine koyulmasi icin.
Kermes Tarihi
2-4.11.2018 Tarihi olucak. Camii mizin Ismi
FETIH CAMII Örnek Metinler, kullanilmasi mecburi degildir. Kendi Akliniza gelecek sekildede yapabilirsiniz. Yada farkli birsey yazmak istiyorsaniz, tercüme edebilirim almancasini.
Kermese Davet / Einladung zum Kirmes
Yer / Ort
Saat / Uhr
Tarih / Datum
Fetih Camii / Fetih Moschee
Camii mizin Logosu:
NOT: Camii Konusu Kisisel mi oluyor, Kamu mu oluyor emin degilim. Ücreti kendi cebimden vericem. Ve Afis Tasarimini Kurallarda göremedigim icin, ücret kactan basliyor bilmiyorum Arkadaslar. Eger Yanlis ise, lütfen bilgi verin ona göre Elimden geldigince düzeltmeyi denerim.
Edit:
Marka/Şirket ismi :Fetih Camii
Biz kimiz, ne iş yapıyoruz? : Fetih Camii Gencligindenim, ve Teknik Konularina bakiyorum Camii mizin.
Müşterileri/Ziyaretçileriniz kim, kim olmasını istiyoruz? : -
Rakiplerimiz kimler? -
Markamızın en güçlü, en öne çıkan yönleri: Din, Iman,
Logomuzda görmek istemediğimiz özellikler; A1-A2 Boyutuna uygun olan Ebatlar
Tercih ettiğimiz Renkler; Canli Renkler
Grafiğin web sitesi veya sizin için önemi olan bir yüzeyin resmi : -
Yarışma süreci : 3 Gün
Yarışma için belirlediğiniz tutar : 200 tl