GoMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar. Konuya direk giriş yapmaktan ziyade bu zevkin, hevesin nasıl kanıma işlendiğini hayret kaldım İlk vitesli başlangıç motoru olarak 1.5 ay önce bir tanıdığın Yamaha YBR modeli motorunu kullanmaya başladım. İlerleyen süreçte bu motor benim için herhangi bir zevk vermemeye ve basit olmaya başladı. YBR modelini hergün kullanıyordum ve kendi Megelli 250s motorumu kısa bir süre içerisinde almıştım. Motor tek silindir ve güzel kaçıyordu. Bir ay kullandıktan sonra parça sıkıntısı yaşamaya başladım ve motoru satmaya karar verdim. İlginçtir ki bir süre sonra bu 250 modeli de benim için yetersiz kaldı ve 600'lük motorlara aşırı bir heves duydum. Fakat bulunduğum şehirden dolayı fazla hız yapamayacağım için 250 cc'lik motorların benim için yeterli kalacağına inanıyorum. 0'dan başlayarak internetten elde ettiğim gelirle bir motorsiklet alımı daha yapacağım (aile yardımı olmadan). İlk etapta ehliyetimi çıkaracağım ve sizden aldığım motor önerilerini değerlendirirek ardından ikinci motorumu almış olacağım Allah'ın izniyle...

Aklımda şuan bajaj pulsar 200 rs bulunmakta. Tavsiyeleriniz nelerdir? Ayrıca motor yüzünden aşırı bir aile baskısı görmekteyim. Sizler kullandığınız süreçte bu hevesinizi ailenize nasıl kabullendirdiniz? İkinci el motor fiyatları dolar sebebiyle şuan artıştamı, doların düşmesi beklenmeli mi?
bajajdan şaşma o paralara en iyi racing diyebilirim. kullandım daha önce istediğini sorabilirsin şimdi 600rr kovalıyorum