xyer.net : bilinmeyen yer gibi düşünüp turizm adina aldim. iyi projeler cikar. maddi sorunlar yuzunden yapilmadi. 2 yillik domain. ustundeki script deneme amacli kurulmustur. ban vs yok.tekliflere acik
turkpvp.com adındanda anlaşılır pvp adına otoriter sitedir 2008 den beri bende adsense ekledim cikmiyor ban yok ama cozemedim. yine arastirin teklife acik
ticaretvitrini.com : işi bilen kisiye bu siteyi anlatmaya gerek yok. iln goz ağrı diyebiliriz cok eski site. script duzenlenirse ekmek yersiniz. ben cok ekmegini yedim. otoriter sitedir eklenen firmalar ilk sayfada yerini alir.
forevernew.net : site adindanda anladilacagi gibi bulunmaz degerde. ben portal yaptim. inceleyin. teklife acik
mebhaberi.com : milli eğitim bakanlığı ile ilgili haber portalı olabilecek domain. wp kurdum öylesine zamanim olmadi teklife açık.
edoviz.net : eklenen konulari google hemen indexliyor teklife açık
toptanucuz.net : bunu alacak kisi bu firsati iyi değerlendirmeli. html garip bi site biraktim ustune sparis geldi. simdi ise düzenlenmeye calisiyorum. teklife acik
morbil.com : domain guzel pc isi ile ilgilenenlere . teklife acik
bebem.net : domain belli. herhangi bi ban yok. ispanyolca icmek anlamında yada portekizce net degilim arastirin. türkçe belli zaten . buradan 3.000 teklif geldi simdiden soyleyeyim xx.xxx alti yazmayin bile.
yukarida yazilan tum domainler tarafima aittir. arastirip teklif vermek istediginiz olursa yazabilirsiniz.
cok iyi bilmiyorum bu isleri . hatali yanlari olan yer varsa konuda yargilamadan uyarir iseniz sevinirim.
yoruma acik konudur.