Eklentinin ayarlarının yapılması maalesef destek kapsamının dışında kalıyor. Ayarları sizin yapabiliyor olmanız gerekiyor. Eklentinin kategori oluşturma özelliği şu an için bulunmuyor. Kategorileri tek tek oluşturup Kategori > Kategori haritası seçeneğinde hedef sitenin kategorileri ile eşleştirmeniz gerekiyor. Eklentinin görselleri kaydetme, özel meta kaydetme özelliği mevcut. Temanızın hangi alanları kullanarak bahsettiğiniz bilgileri kaydettiğini bilmiyorum. Bunu sizin bilmeniz gerekiyor. Google Maps ile ilgili olarak da eğer hedef sitede bulunan bilgileri kullanarak haritayı gösterebiliyorsanız yapabilirsiniz. Örneğin, koordinatlar sayfada mevcutsa, bu koordinatları kaydedebilirsiniz. Eklentinin kaydedilen görselleri klasörleme, görsellerin isimlerini değiştirme özellikleri de bulunmuyor.
Anladım hocam. Yinede teşekkür ederim. Acaba son olarak kontrol etme imkanınız var mı?
https://www.yellowpages.com.tr/kilimanjaro-sisli-istanbul bu adreste ki görselleri seçtim. Açılan pencerede tek tek listeledi ama onaylayıp merceğe basınca boş çıkıyor. Acaba ben mi yapamıyorum yoksa seçemiyor mu? Eğer resimleri alamazsam eklentiyi boşa almış olurum. Kullandığım tema da resim alanları da mevcut.